Elov & Beny

Elov och Beny är redo att göra Kramfors osäkert i sommar – och till en betydligt roligare stad. Duon från Örebro är klara för Kramfors Stadsfest och det är en bokning som kommer att göra väsen av sig. Sedan starten 2012 har Elov och Beny tagit steg och med det stora genombrottet under förra sommaren – med låten Bubbel På Balkongen – så räknas man idag som en av de mest spelade artisterna på nätet. 


Elov och Beny är det det givna valet då det vankas förfest i Sommarsverige. Med låtar som
Bubbel På Balkongen, Supa, Sova, Sex & Likes och Det Blåser Upp Till Grogg får de svenska ungdomar att ladda inför kvällens – och nattens – begivelser. 

Elov och Beny har sakta, men säkert, byggt upp sin trogna fanbase och då man senast också uppträdde i Melodifestivalen – med låten Raggen Går – så presenterade man sig också för den stora publiken. Och som man gjorde det! Raggen Går är en lika självklar brottarhit som Bubbel På Balkongen och även om låten inte tog sig till den stora finalen så lämnade Elov och Beny ett avtryck som lovar gott inför fortsättningen: de behärskar även de största svenska scenerna.

Kramfors kan i och med bokningen av Elov och Beny förvänta sig en kväll fylld av dans, sång, svett och ett högt tempo. Allt serverat med ett leende på läpparna. Jag tror att vi alla kan skippa väderprognoserna den 16-17 Juni i sommar. Det blåser onekligen upp till grogg, eller hur? Boka din biljett idag, det här vill du inte missa!