Günther

You touch my tralala… Kramfors Stadsfest kan presentera artisten Günther till sommarens stora händelse. Günther har i sommar beslutat sig för att återigen ge sig ut på de svenska vägarna och visa var skåpet ska stå. Att han kommer till årets stadsfest innebär att vi också får en kväll som osar av sex, kärlek och en massa humor.

 

Günther slog igenom med sina följeslagare The Sunshine Girls under sommaren 2004 och han gjorde det med dunder och brak. Låten Ding Dong Song var det givna soundtracket på de flesta nattklubbar och hemmafester värda namnet. Med stor självironisk humor, med anspelning på sex och med magiska framträdanden så tog Günther Sverige med storm. Mannen med hockeyfrillan och den kritstreckssmala mustaschen blev en stilbildare och lite av en ikon hos både ungdomar och äldre. 

 

Günther gör i sommar comeback och han gör det med ett arsenal av nya låtar som han är redo att bomba publiken med. De nya låtarna är precis lika trallvänliga, dansvänliga och heta som de gamla smyckena som Günther skämt bort oss med. Vi kan räkna med en show som går utanpå det mesta under årets Stadsfest. 

 

Är det något vi kan lita på när det kommer till Günther så är det leverans. Det spelar ingen roll hur publiken ser ut, hur många det är eller var i Sverige han befinner sig. Fokus ligger alltid på att leverera en show som folk kommer att minnas. Ladda batterierna, spara ut lite hår i nacken och börja ansa till mustaschen. I sommar åker vi!