Rivstart

Varva upp motorerna och håll hårt i hatten. Nu är det klart att den västerbottniska trion Rivstart kommer till Kramfors Stadsfest i sommar. Det kan mycket väl bli en spelning som i efterhand får en legendstatus. Ingen vet vad de här tre grabbarna hittar på från scenen, men en sak är klar: det blir ett jäkla ös! 

 

Redan 2003 slog rivstart igenom – på ett högst ofrivilligt sätt – med låten “ Vilken Jävla Träng “ och man var genom detta också virala – innan begreppet ens fanns. Pionjärer, för all del, men Rivstart var inte riktigt redo för den framgången. Där och då. Nu ser det annorlunda ut. 

 

Pojkarna har blivit män och Rivstart har börjat göra väsen av sig både online och ute på den svenska scenen. Med sin unika musik – en mix av sång, av house, av rockabilly och rap – så lämnar man ett spår av kaos efter sig längs med hela Norrland. Själva kallar den musiken för Hillbilly House och det ger också en tydlig hint om vad som väntar Kramfors i sommar. 

 

Med över 150.000 unika lyssnare och med 18 miljoner streams på Spotify är Rivstart ett band som levererat ett stadig flöde av hitlåtar där exempelvis 

“Norrland “, “ Alla Vill Vara Kändis” och “ Umeå” kan nämnas. 

 

Boka er biljett till Kramfors Stadsfest redan nu. Det luktar bränt gummi mot asfalt, det luktar oidentifierad dryck i Pet-flaska och det luktar distinkt av ett stort genombrott. Rivstart är redo att presentera sig för Sverige på allvar!