Smash Into Pieces

Smash Into Pieces klara för Kramfors Stadsfest 

 

Välkommen till Kramfors säger vi till bandet Smash Into Pieces. Bandet bördiga från Örebro har länge varit en erkänd aktör på den mer alternativa rockscenen, men sedan fjolårets succé i Melodifestivalen har man blivit en given favorit för alla som gillar rock. Vi är stolta över att kunna presentera Smash Into Pieces till årets stora händelse i Kramfors! 

 

Smash Into Pieces bildades för 15 år sedan i Örebro och har sedan dess sakta men säkert erövrat de mer alternativa rocköronen i Sverige och Europa. Med tung, men ändå melodiös, rock och spektakulära scenshower har bandet blivit en given favorit hos besökare på olika festivaler. Smash Into Pieces har bland annat turnerat med In Flames och Within Temptation. 

 

Fjolårets succé i melodifestivalen med låten Six Feet Under fick de svenska gillestugorna att upptäcka en ny favorit. Smash Into Pieces gick från att vara en lite udda fågel till att vara allas angelägenhet. Six Feet Under tog sig hela vägen till finalen och väl där så lyckades man knipa en bronspeng. 

 

Revansch i år? Boka din biljett!